Ο Καστορίας στα εγκαίνια της 38ης Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας

ser ekthesi

Στα εγκαίνια του νέου Εκθεσιακού Κέντρου του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς αλλά και της 38ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας, παρευρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ σήμερα Πέμπτη της Διακαινησίμου. 


Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Αγιασμό των Εγκαινίων παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου, του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Αθανασίου Σκορδά, του Περιφερειάρχου Δυτικής Μακεδονίας, των Βουλευτών Καστοριάς, του Αντιπεριφερειάρχου Καστοριάς, των Δημάρχων του Νομού, των Στρατιωτικών και Αστυνομικών αρχών, φορέων και συλλόγων του τόπου αλλά πλήθους κόσμου. 


Επίσης, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συλλόγου του Συνδέσμου κ. Ηρακλή Καλλισθένη αλλά και τα μέλη, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλαν να ολοκληρωθεί το νέο εκθεσιακό κέντρο και να φιλοξενήσει τους εκθέτες αλλά και τους επισκέπτες της Διεθνούς Εκθέσεως και τους δώρισε ως ευλογία μια εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου.

0261

067

078

137

Εμφανίσεις: 49422
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!