Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

dendias-mesi

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, πραγματοποίησε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του πολίτη Νικόλαος Δένδιας, στα πλαίσια της επίσκεψής του στο Νομό Μεσσηνίας. Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Εκκλησία και την Πολιτεία, καθώς επίσης ζητήματα αστυνόμευσης και προστασίας των δασών εν όψει της θερινής περιόδου για το Νομό.

Ο Μητροπολίτης τόνισε την άριστη συνεργασία της τοπικής Εκκλησίας, τόσο με την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, όσο και με τις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής.

Ο κ. Δένδιας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την φιλοξενία του και του ευχήθηκε υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο ποιμαντικό του έργο.

Τον Υπουργό συνόδευαν, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Μητρόπολης Μεσσηνίας, Κώστας Ψυχάρης, ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγος Ιωάννης Δικόπουλος και ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Αστυνόμος Β΄ Χρήστος Παρθένης, τονίζοντας το θερμό κλίμα της συνάντησης του κ. Υπουργού με τον Μητροπολίτη.

Εμφανίσεις: 53762
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!