Τα ονομαστήριά του εόρτασε ο Παροναξίας Καλλίνικος στην Αντίπαρο (ΦΩΤΟ)

parona3ias1

Κατά τη Θεία Λειτουργία, που τελέσθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας Αντιπάρου, επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Καλλινίκου, συνιερούγησαν ο άγων τα ονοματήριά του Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας και Αντιπάρου κ. Καλλίνικος και ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ συμπαραστατούμενοι από συλλειτουργούντες και συνευχομένους Πρεσβυτέρους.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Πάρου. ο Πρόεδρος και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Λιμενάρχης Πάρου κ. Ραγκούσης, ο Προϊστάμενος του Λιμενικού Σταθμού Αντιπάρου, Εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, ο τ. Δήμαρχος Πάρου κ. Τριανταφύλλου, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και οι κάτοικοι της Αντιπάρου, οι οποίοι, παρά την απουσία σχετικής ανακοινώσεως, έσπευσαν στο Ναό, να ευχηθούν στον Ποιμενάρχη τους.   

Το θείο Λόγο εκήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, ευχηθείς προς τον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο κ. Καλλίνικο, ο οποίος στην αντιφώνησή του εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς αυτόν και τον παρισταμενο Κλήρο και Λαό.

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ επισκέφθηκε το Σπήλαιο της Αντιπάρου, ηλικίας 2 εκατομμυρίων ετών, στο κατώτερο επίπεδο του οποίου οδηγούν 411 σκαλοπάτια.

parona3ias

parona3ias2

parona3ias3

parona3ias4

parona3ias5

parona3ias6

parona3ias7

parona3ias01

parona3ias8

Εμφανίσεις: 59742
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!