Ο εσπερινός της εορτής της Μεταμορφώσεως στην Ι.Μ. Γλυφάδας

Sotiros Glyfada2

Κατά την εορτή της Μεταμορφώσεως του Κυρίου στην Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως Σωτήρος Ελληνικού. Ο Ιερός Ναός ευρίσκεται επί της οδού Ιασωνίδου.

Την παραμονή της εορτής, τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Παύλου, με τη συμμετοχή του Πρωτοσυγκέλου της Ιεράς Μητροπόλεως, πολλών Ιερέων και πλήθους κόσμου.

Τον Θείον Λόγον μετά την Αρτοκλασία, κήρυξε ο Καθηγούμενος της Ι.Μ. Αγίας Τριάδος-Αγίου Νεκταρίου Τερψιθέας Γλυφάδας και Προϊστάμενος του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Καραπάνου Γλυφάδας, Αρχιμανδρίτης π. Κλαύδιος Καλαράς.

Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος, ευχαρίστησε τον Άγιο Καθηγούμενο για την ομιλία του και υπογράμμισε με τη σειρά του, την θεολογική αξία της Εορτής. Ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε να τηρούμε ό,τι είπε ο Θεός Πατέρας -«αυτού ακούετε..»- ώστε να προοδεύουμε πνευματικά στη ζωή μας και ευχήθηκε σε όλους «Έτη πολλά, μεταμορφούμενα!».

Sotiros Glyfada1

 

Sotiros Glyfada3

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!