Υποδοχή λειψάνου του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδου στην Άφησσο

afisos2

Με ιδιαίτερη τιμή η Τοπική μας Εκκλησία υποδέχτηκε το Σάββατο 10/8 στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Αφήσσου το Iερό Λείψανο του νεοφανούς Αγίου Γεωργίου Καρσλίδου από την Ιερά Μητρόπολη Δράμας.

Το Iερό Λείψανο, που μετέφερε από τη Δράμα ο Αρχιμ. Διονύσιος Ράπτης, υποδέχτηκε στα προπύλαια του Iερού Nαού ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, επικεφαλής του Ιερού Κλήρου και του ευσεβούς λαού. Αμέσως μετά ακολούθησε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου, ενώ το Θείο Λόγο κήρυξε ο Αρχιμ. Διονύσιος Ράπτης, ο οποίος αναφέρθηκε στον οσιακό βίο του Αγίου.

Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος, ευχαρίστησε τον π. Διονύσιο όσο και τον Σεβ. Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο για την ολιγοήμερη παραχώρηση του Iερού Λειψάνου προς ευλογία και αγιασμό του Κλήρου και του λαού της Τοπικής Εκκλησίας.

Το Iερό Λείψανο θα παραμείνει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Αφήσσου έως τις 15/8, ενώ τις ημέρες του προσκυνήματος ο ιερός ναός θα είναι ανοικτός από τις 7.30 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 10.30 μ.μ.

afisos3

afisos8

Εμφανίσεις: 37487
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!