Ευχές Μητροπολίτη Μαρωνείας προς τους επιτυχόντες και μη των πανελλαδικών

mitropolitis-maroniasΤις εγκάρδιες ευχές του εξέφρασε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής προς τους επιτυχόντες και μη των Πανελλαδικών εξετάσεων, τους οποίους επαίνεσε για την πολύχρονη και πολύμοχθη προσπάθειά τους.

Επίσης ο Μητροπολίτης Μαρωνείας απευθυνόμενος προς τους μη επιτυχόντες των εξετάσεων, τους προέτρεψε να οπλιστούν με υπομονή και θα είναι βέβαιοι ότι θα πετύχουν.

Ακολουθεί το μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτη Μαρωνείας

Μετά πολλής χαράς επικοινωνώ μαζί Σας ως Επίσκοπος, Ποιμένας καί Πνευματικός Σας Πατέρας, προκειμένου να συμμετάσχω στη χαρά της επιτυχίας Σας και να Σας εκφράσω τις θερμότερες και εγκαρδιότερες συγχαρητήριες ευχές, προσωπικές και της τοπικής Εκκλησίας για την εισαγωγή Σας στην Τεχνολογική και Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση της χώρας.

Παραλλήλως, επιθυμώ να επαινέσω και τους συγκηρυναίους οι οποίοι Σας στήριξαν στην πολύχρονη, πολύμοχθη και εναγώνια προσπάθειά Σας, και δεν είναι άλλοι από τούς καθηγητές, τούς γονείς και το οικογενειακό Σας περιβάλλον.

Η σκέψη μου, όμως, περιστρέφεται αυτή την ημέρα και στους  νέους μας, οι οποίοι δεν εισάγονται κατά το παρόν σε κάποια Σχολή ή σε αυτή της προτιμήσεώς τους.

Σε όλους αυτούς θέλω να πω να οπλισθούν με υπομονή, ζήλο και επιμονή, και να είναι βέβαιοι οτι ο αγώνας τους θα καρποφορήσει!

Επικαλούμενος προς όλους την ευλογία του Τριαδικού μας Θεού και τον φωτισμό Του στην έναρξη της νέας Σας ζωής, διατελώ μετά θερμών Πατρικών συγχαρητηρίων, ευχών και αγάπης.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

† Ο ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

Εμφανίσεις: 49605
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!