Αγιασμός στην Εκκλησιαστική Σχολή Κρήτης

Agiasmos Kriti1

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός τέλεσε τον Αγιασμό με ιερείς της Μητροπόλεως στην Εκκλησιαστική Σχολή Κρήτης, στον Άγιο Ματθαίο, παρουσία  του Γενικού Γραμματέως Θρησκευμάτων κ. Γεωργίου Καλαϊτζή, του Αντιπεριφερειάρχου Χανίων κ. Αποστόλου Βουλγαράκη, του Δημάρχου κ. Εμμανουήλ Σκουλάκη, του Αντιδημάρχου κ. Μανούσου Λιονάκη, του Διευθυντού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  κ. Γεωργίου Ανδρεαδάκη, του Διευθυντού του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου- Λυκείου κ. Θωμά Παναγιώτου, του νέου Διευθυντού της Εκκλησιαστικής Εστίας κ. Αντωνίου Κονταράκη, των καθηγητών, των μαθητών και των γονέων.

Ο Σεβασμιώτατος μετά τον Αγιασμό μίλησε με λόγια πατρικά στα παιδιά, που εφέτος και για πρώτη φορά θα φοιτούν και μαθήτριες στις Εκκλησιαστικές Σχολές, αναφερθείς στην μεγάλη ευλογία που έχουν  να είναι μαθητές σε ένα τέτοιο σχολείο, που με την απόκτηση γνώσεως και σοφίας παράλληλα με την συνεργασία, την αγάπη  και ομαδικότητα ενισχύεται η εισαγωγή τους στο μεγάλο και στο ουσιαστικότερο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο  της ζωής.

Παράλληλα ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε καθηγητές, μαθητές και προσωπικό που εργάζονται όλοι με αυταπάρνηση για την μεταλαμπάδευση της γνώσης και της ορθής συμπεριφοράς.

Μετά τον Σεβασμιώτατο απηύθυνε χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας κ. Γεώργιος Καλαϊτζής και στην συνέχεια ο πρόεδρος αποφοίτων Εκκλησιαστικής Σχολής Πρωτ. Αντώνιος Σαπουνάκης.

Agiasmos Kriti2

 

Agiasmos Kriti3

Agiasmos Kriti4

Agiasmos Kriti5

Agiasmos Kriti6

Agiasmos Kriti7

Agiasmos Kriti9

Agiasmos Kriti10

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!