Τον προστάτη του εόρτασε ο Δικηγορικός Σύλλογος Λαμίας

dikaslamia

Τον προστάτη του Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη  εόρτασε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου ο Δικηγορικός Σύλλογος Λαμίας στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά, πολιούχο της Λαμίας.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος και έψαλλαν οι δύο καθηγητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης κ. Ανάργυρος Βλάχος και κ. Ευθύμιος Τσούμας, μαζί με μαθητές.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε αρτοκλασία, προσφορά του Δικηγορικού Συλλόγου. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο κ. Θάνος Τσαντίλας, Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους Δικαστικούς Λειτουργούς να έχουν τη δύναμη να υπηρετούν γνησίως και άνευ πιέσεως και διακρίσεως την δικαιοσύνη, δια να βαδίζει η κοινωνία μας τον δρόμο τον ευθύ και να ελπίζει πως ό,τι και να συμβεί υπάρχει στον ουρανό μεν ο δικαιοκρίτης Θεός, στη γη δε η επιγεία δικαιοσύνη, η οποία αποδίδει το δίκαιο.

dikaslamia1

dikaslamia2

Εμφανίσεις: 53705
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!