Αξιωματικοί του Στρατού στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

ajiomatikoi

Όπως είναι γνωστό η Μεραρχία Υποστηρίξεως (ΜΕΡ.ΥΠ) που είχε έδρα την Λαμία, από τα μέσα Σεπτεμβρίου μετεγκαταστάθηκε επίσημα στην Θεσσαλονίκη.

Ως συνέπεια της καταστάσεως αυτής ήταν να μετακινηθούν και οι περισσότεροι Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί της Μεραρχίας μεταξύ των οποίων  και ο Υποδιοικητής Ταξίαρχος Γεώργιος Πανέτσος, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 9 Οκτωβρίου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο για να τον αποχαιρετήσει.

Ο Σεβασμιώτατος εδέχθη με χαρά τον κ. Υποδιοικητή, είχε μία ευχάριστη συνομιλία μαζί του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στο πολυσήμαντο έργο του.

Επίσης την Τετάρτη το πρωί επισκέφτηκε εθιμοτυπικά  τον Ποιμενάρχη μας ο νέος Φρούραρχος  Λαμίας και Διοικητής της 63 Μονάδος Επιστρατεύσεως Συνταγματάρχης(ΠΖ) κ. Ηρακλής Ευαγγελίου.

Ο Σεβασμιώτατος του ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Στους δύο Αξιωματικούς και στις συνοδείες τους ο Σεβασμιώτατος προσέφερε σειρά βιβλίων των εκδόσεων της Μητροπόλης Φθιώτιδος.

ajiomatikoi1

Εμφανίσεις: 44784
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!