Μνημόσυνο για τον μακαριστό Χριστόδουλο στην Παναγία Τρυπητή

mnimosino

Την Κυριακή 20.10.2013 στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας της Τρυπητής στο Αίγιο, κατά την Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρεσθένης κ. Θεόκλητος, ο οποίος με την ευκαιρία της αυριανής εορτής του οσίου πατρός Χριστοδούλου του εν Πάτμω ετέλεσε Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρού Χριστοδούλου (1998-2008). 

Ας σημειωθεί ότι ο Σεβασμιώτατος Βρεσθένης  υπήρξε πνευματικό τέκνο και εκ των πρώτων στενών συνεργατών του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου, μένοντας πιστός, αφοσιωμένος συμπαραστάτης  του καθ όλη την πορεία του πολυσχιδούς  ποιμαντικού και αρχιερατικού του έργου,  διακονώντας τον πάντοτε με υιική, ανιδιοτελή και θυσιαστική  αγάπη  μέχρι  τέλους, κατά την μεγάλη δοκιμασία της υγείας του. 

Ο Σεβασμιώτατος, αφού εξήρε την προσωπικότητα του αοιδίμου Αρχιεπισκόπου, παρεκάλεσε τους πιστούς να προσευχηθούν για την ανάπαυση της μακαρίας ψυχής του.

mnimosino1

mnimosino2

Εμφανίσεις: 54644
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!