Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη Πατρών

emporikos-sillogosΤον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε την Παρασκευή (25/10) το Προεδρείο του ΕΕΣΠ. Ο Πρόεδρος ανέλυσε τις θέσεις του ΕΕΣΠ σχετικά με το θέμα των Κυριακών και τις επιπτώσεις στις μικρές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου, τα μέλη του ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες που έχουν αποφασίσει και την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΕΕΣΠ την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 τα καταστήματα να είναι κλειστά.

"Ο Σεβασμιώτατος ανέφερε τις πάγιες θέσεις της εκκλησίας και του ιδίου ότι η Κυριακή είναι ημέρα αργίας, αφιερωμένη στην θρησκεία, την  εκκλησία, την οικογένεια. Προέτρεψε με όποιο κόστος να διατηρηθεί ο θεσμός της Κυριακάτικης Αργίας.

Είναι κοινή θέση ότι με την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας η συνοχή της Ελληνικής οικογένειας κινδυνεύει να διαρραγεί, οι κοινωνικοί δεσμοί χαλαρώνουν ενισχύεται η αποξένωση, η ψυχική ερήμωση και πνευματική ένδεια.

Το Δ.Σ. του ΕΕΣΠ θα συνεχίσει τις επαφές του το επόμενο διάστημα με άλλους φορείς, ενώσεις καταναλωτών κ.ά. Παρόντες στη συνάντηση εκτός από τον Πρόεδρο κ. Γ. Ρώρο ήταν οι κ.κ. Στριφτούλιας Νικ., Σπυρόπουλος Αθαν.,  Παπαζαφείρης Βας. και Μπαρδάκης Πάρ.

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013. Όλα τα καταστήματα κλειστά. Οι καταναλωτές δεν πραγματοποιούν καμία συναλλαγή με εμπορικό που είναι ανοικτό, γυρίζουν την πλάτη. Να τους χαλάσουμε τα σχέδια" καταλήγει η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου.

Εμφανίσεις: 51170
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!