Ουκρανοί προσκυνητές στην Ι. Μ. Καισαριανής (ΦΩΤΟ)

oukranoi

Ομάδα Ουκρανών προσκυνητών με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπο Τσερνιγόφ κ. Αμβρόσιο επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού.

Τούς Ουκρανούς επισκέπτες υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καρέα Βύρωνος, όπου προσκύνησαν στον Ιερό Ναό λείψανα διαφόρων αγίων πού φυλάσσονται στον Ιερό Ναό.

Έπειτα ο Σεβασμιώτατος προσφώνησε τον Αρχιεπίσκοπο κ. Αμβρόσιο και την συνοδεία του, λέγοντάς τους ότι τους καλωσορίζει στην Ελλάδα αλλά και στην Ιερά Μητρόπολη.

Κατόπιν ξεναγήθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού το οποίο είναι πολλαπλών χρήσεων και εξυπηρετεί τις πνευματικές και άλλες ανάγκες της Ενορίας.

Στην συνέχεια μετέβησαν στήν Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Καρέα, όπου και εκεί έτυχαν τιμητικής υποδοχής και φιλοξενίας.

Μετά από την Ιερά Μονή κατευθύνθηκαν στην Αρχαία Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου Καισαριανής όπου και ξεναγήθηκαν στην παλαίφατον Ιερά Μονή, εθαύμασαν τό καθολικό και τις αγιογραφίες και τα γύρω κελιά και κτήρια της Ιεράς Μονής.

Καταληκτικώς ο Σεβασμιώτατος κ. Δανιήλ ευχαρίστησε για την επίσκεψη και ευχήθηκε να ξανασυναντηθούν και επισκεφθούν και πάλι την χώρα μας.

oukr

oukr

oukr2

oukr3

oukr4

oukr5

oukr6

oukr7

Εμφανίσεις: 52211
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!