Εορτασμός των Αρχαγγέλων στην Ι.Μ. Δημητριάδος

im taxiarxes 01

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε και φέτος η Σύναξη των Αγγελικών Δυνάμεων στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος,  χοροστάτησε και κήρυξε τον Θείο Λόγο κατά την ακολουθία του Εσπερινού, στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αγίου Γεωργίου Νηλείας.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν πληθύς ιερέων και προσκυνητών, ενώ παρευρέθηκαν οι τοπικοί Άρχοντες και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της πόλεως.

Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος, επαίνεσε όλους για την ευλαβική παρουσία τους στην ακολουθία και ιδιαιτέρως τους ενστόλους αξιωματικούς.

Ιδιαίτερη όμως αναφορά έκανε για την παρουσία του Διοικητού της 111 Π. Μ., τονίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό, αποδεικνύει ότι ο εορτασμός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, δεν είναι μια τυπική Διαδικασία για την Ελληνική μας Αεροπορία.

Ανήμερα της εορτής, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην επίσημη Δοξολογία που τελέσθηκε στην 111 Π.Μ. Νέας Αγχιάλου, παρουσία σύσσωμης της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας της περιοχής. 

im taxiarxes 05

im taxiarxes 07

im taxiarxes 09

Εμφανίσεις: 43807
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!