Εορτασμός των Εισοδίων της Θεοτόκου στην Σπάρτη

t1

Τα Εισόδια της Θεοτόκου τίμησε την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου η Εκκλησία μας, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε σε όλη τη Χώρα ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στη Σπάρτη, στο Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. κ. Ευσταθίου.

Ακολούθησε Δοξολογία παρουσία του Ανώτατου Διοικητή Φρουράς Λακωνίας Ταξίαρχου κ. Μακρή, αξιωματικών και υπαξιωματικών του Κέντρου Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορώνης,  της  Βουλευτή Λακωνίας κ. Πατριανάκου, της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Λακωνίας κ. Τζανετέα, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Πουλοκέφαλου, του Αντιδημάρχου Δ.Σπάρτης κ. Καραχάλιου, του Αναπληρωτή του Αστυνομικού Διευθυντή Λακωνίας κ. Μαρουδά καθώς και εκπροσώπων Συλλόγων και Φορέων του Νομού.

Ομιλία για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων εκφώνησε ο Λοχαγός Εφοδιασμού Μεταφορών Αδαμόπουλος Γρηγόριος.

Εν συνεχεία τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Κενοτάφιο του Λεωνίδα και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων. Ο εορτασμός ολοκληρώθηκε με μικρή δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σπάρτης.

e1

r13

u1

 

Εμφανίσεις: 48867
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!