Εγκαίνια Πολυϊατρείου από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

img 8336

Τα εγκαίνια του νέου Πολυϊατρείου Λαμίας "ΙΑΣΗ" ετελέσε την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 9:00 το βράδυ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος.

Το Πολυϊατρείο «ΙΑΣΗ» του ιατρού κ. Κλειτσάκη ξεκίνησε τη λειτουργία του εδώ και λίγες ημέρες στη Λαμία και βρίσκεται στη Λεωφόρο Καλυβίων 16. Πρόκειται για μία πρότυπη ιδιωτική μονάδα πρωτοβάθμιας περίθαλψης, η οποία παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα, από ιατρούς γενικής ιατρικής και διαφόρων ειδικοτήτων.

 Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε να έχει επιτυχία η προσφορά του Πολυϊατρείου στο κοινωνικό σύνολο, μάλιστα στην περίοδο αυτή, που οι υπηρεσίες υγείας καθίστανται δυσκολότερες.

Στα εγκαίνια παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Αν. Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, οι Βουλευτές Φθιώτιδος κα. Μακρή και κ. Κουτσογιαννακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θωμάς Στάικος, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Κοτρωνιάς, ο τ. Υπουργός κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, Δημάρχοι άλλων περιοχών και ο Ιατρικός κόσμος της Λαμίας.

img 8335 1

img 8339

img 8342 0

img 8347

Εμφανίσεις: 64261
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!