Επίσκεψη Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης

IMG 5854

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Σπάρτη, για τον εορτασμό του Πολιούχου της Λακωνικής πρωτεύουσας Οσίου Νίκωνος του Μετανοείτε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος -με τη συνοδεία του- ξεναγήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 26 Νοεμβρίου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σπάρτης κ. Ευστάθιο στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων ''ο Άγιος Παντελεήμων''.

Ο Διευθυντής του Ιδρύματος π. Ιωάννης Προφύρης αναφέρθηκε στις πολυποίκιλες δραστηριότητες του Ασύλου Ανιάτων και στην προσπάθεια που καταβάλλεται, μέσα σε αντίξοες συνθήκες, για την όσο το δυνατόν καλυτερη παροχή υπηρεσιών στους τροφίμους.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως εξέφρασε το θαυμασμό του για τις εγκαταστάσεις και τη λειτουργία του Ιδρύματος και ευχήθηκε να συνεχίσει για πολλά χρόνια να παρέχει τις υπηρεσίες του στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Εμφανίσεις: 43264
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!