Ετοιμάζου Βηθλεέμ (ΦΩΤΟ)

IMG 6815

Συναυλία εκκλησιαστικών ύμνων με τίτλο: «Ετοιμάζου Βηθλεέμ», πραγατοποιήθηκε στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τη μνήμη του Αγίου Νικολάου.

Τους ύμνους απέδωσε η χορωδία του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής «Η Θεοτόκος», την οποία διηύθυνε ο Άρχων Πρωτοψάλτης του Οικουμενικού Θρόνου, κ. Φώτιος Γιαννακάκης, τον οποίον και τίμησε η Ενορία του Αγίου Νικολάου.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο προϊστάμενος του Ναού, Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρωτοψάλτης Κων/νος Σιάχος, Διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως Μεσσηνίας και ο Δρ. Ιωάννης Πλεμμένος, πρόεδρος του Συλλόγου Ιεροψαλτών Μεσσηνίας.

Τέλος την εκδήλωση έκλεισε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, συγχαίροντας την ενορία για την διοργάνωση, τον κ. Γιαννακάκη και τους μελωδούς για την παρουσία τους, ευχόμενος σε όλους έτη πολλά και ευλογημένες εορτές.

IMG 6632

IMG 6647

IMG 6653

IMG 6673

IMG 6678

IMG 6787

IMG 6798

Εμφανίσεις: 71696
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!