Αρχιερατικό Συλλείτουργο στην Ιστιαία

006

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιστιαίας στην Βόρειο Εύβοια, ετελέσθη Αρχιερατικό Συλλείτουργο από τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο και Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομο, με την συμμετοχή και Ιερέων της Τοπικής μας Εκκλησίας και πολλών ευσεβών χριστιανών.

Στο Ιερό Συλλείτουργο προέστη ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο, αναφερθείς στο θαύμα της συγκύπτουσας του Ευαγγελικού Αναγνώσματος.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ετελέσθη και το ετήσιο Ιερό Μνημόσυνο του αοιδίμου Ιερέως της Ενορίας, Οικονόμου Ιωάννου Κωνσταντινάκη, ο οποίος με συνέπεια και πιστότητα εργάστηκε επί πολλά έτη στον Ιερό Ναό.

Μετά την Θεία Λειτουργία και στο παρακείμενο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού, η Χορωδία των Κατηχητικών της Ενορίας, υπό την ευθύνη των κατηχητών κ. Γαβριήλ Μαυρομάτη και της συζύγου του κ. Αικατερίνης Θάνου, έψαλλαν στους αγίους Αρχιερείς Παραδοσιακά Κάλαντα Χριστουγέννων και εδέχθησαν τα συγχαρητήρια του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας και μια μικρή ευλογία.   
 005
 

Εμφανίσεις: 54543
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!