Δύο νέες χειροτονίες στην Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας (ΦΩΤΟ)

glufada

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Γλυφάδας κ. Παύλος  τέλεσε την Θεία Λειτουργία στους Ιερούς Ναούς  Αγίου Παντελεήμονος και Αγίας Τριάδος της πόλεως της Γλυφάδας.

Κατά τη διάρκεια των δύο ιερών  ακολουθιών, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη χειροτονία εις πρεσβύτερον του π. Αρσενίου Τζαμουζάκη και τη χειροτονία εις πρεσβύτερον του π. Μάριου Χανόπουλου, με τη συμμετοχή πολλών επισκεπτών Κληρικών και πλήθους κόσμου.

Οι δύο νεοχειροτονημένοι έγγαμοι πρεσβύτεροι, και οι δύο με πτυχίο Θεολογίας, τοποθετήθηκαν ως Εφημέριοι στους Ιερούς Ναούς όπου χειροτονήθηκαν.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος εξέφρασε, μεταξύ άλλων,  τη βεβαιότητα ότι οι νέοι πρεσβύτεροι θα ανταποκριθούν, όπως το έπραξαν και κατά τη διάρκεια της Διακονίας τους, στις σύγχρονες απαιτήσεις των καιρών και στις ποιμαντικές ανάγκες του λαού και από το δεύτερο βαθμό της Ιερωσύνης.

glufada1

glufada2

glufada3

glufada4

glufada5

Εμφανίσεις: 81960
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!