Βοήθεια σε 150 οικογένειες από την Ι.Μ. Μαντινείας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

BK-15

H τοπική μας Εκκλησία δεν αδρανεί αλλά συνεχώς σπεύδει για να στηρίξει και να βοηθήσει καθ' όλο το έτος τους εμπερίστατους συνανθρώπους μας με το ταπεινό και λιτό δέμα του πτωχού αδελφού.

Στα πλαίσια της φιλανθρωπίας που ασκεί όλα αυτά τα χρόνια η Φιλόπτωχος Αδελφότητα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, στην Περιφέρεια της και όχι μόνο, εντάσσεται και η Φιλανθρωπία που έλαβε χώρα την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013, το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Ενοριακού Ιερού Ναού της Μεταμ. Σωτήρος Τριπόλεως.

Η Φιλόπτωχος Αδελφότητα συνέδραμε 150 οικογένειες της Πόλεως της Τριπόλεως, διαθέτοντας και προσφέροντας δέματα τροφίμων, λαδιού, κρέατος καθώς και φρούτων εκ των κτημάτων της Ιεράς Μονής Γοργοεπηκόου Νεστάνης Μαντινείας για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Η Φιλόπτωχος Αδελφότητα και το Φιλ. Πρόγραμμα «Το Καλάθι του Πτωχού Αδελφού» καθ' όλη την διάρκεια του έτους προσφέρουν και θα συνεχίσουν να προσφέρουν, οικονομική και υλική βοήθεια σε ανήμπορους συνανθρώπους μας.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, στα πλαίσια των φιλανθρωπικών Προγραμμάτων που ενεργοποιούνται στην Ιερά μας Μητρόπολη, «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» και αυτό της «ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ» διαισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει εκ βάθους καρδίας όλους όσους στηρίζουν από το περίσσευμα της αγάπης τους, αλλά και από το υστέρημα τους την Τοπική μας Εκκλησία, εμπόρους, καταστηματάρχες, οργανισμούς Κληρικούς και Λαϊκούς.

BK-13

BK-14

BK-17

BK-20

BK-36

Εμφανίσεις: 45838
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!