Επιδόματα σε πολύτεκνους έδωσε ο Μητροπολίτης Κερκύρας

epido

Όπως κάθε χρόνο η Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας, με την βοήθεια του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου Σπυρίδωνος προσέφερε μηνιαία επιδόματα των 150 Ευρώ σε 20 πολύτεκνες οικογένειες, που επιλέχθηκαν με την συνεργασία της τοπικής Ενώσεως Πολυτέκνων Κέρκυρας.

Τα επιδόματα δόθηκαν συνολικά για όλο το χρόνο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Ιερό Προσκύνημα.

Η κάθε οικογένεια παρέλαβε το ποσό των 1800 Ευρώ, ενώ συνολικά δόθηκαν 36.000 Ευρώ.

Ο Μητροπολίτης Κερκύρας επεσήμανε ότι η τοπική Εκκλησία επιστρέφει στο λαό του Θεού ακόμη και το ελάχιστο που έχει απομείνει από την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας, με γνώμονα να ενισχυθούν συνάνθρωποί μας οικογενειάρχες που βιώνουν την κρίση.

Τόνισε ότι θα ήταν ευχής έργον να μην υπήρχαν αυτές οι δυσκολίες. Ωστόσο η πίστη στο Χριστό επιτάσσει και την προσπάθεια για υλική συνδρομή και η Εκκλησία κάνει το καθήκον της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις ημέρες των Χριστουγέννων δόθηκε μεγάλη βοήθεια σε ανθρώπους που δυσκολεύονται και στα πλαίσια των δύο Κοινωνικών Παντοπωλείων της Κέρκυρας και της Λευκίμμης, και στα τρία συσσίτια της τοπικής Εκκλησίας.

epido1

Εμφανίσεις: 38530
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!