Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος στο Γηροκομείο και το Νοσοκομείο Βόλου

episkparam9

Το Γηροκομείο και το Νοσοκομείο Βόλου επισκέφτηκε σήμερα το πρωί, Τρίτη 24/12 ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, προκειμένου να βρεθεί κοντά στους γέροντες και στους ασθενείς και να τους ευχηθεί ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων.

Στο Γηροκομείο του Βόλου, τον Σεβασμιώτατο υποδέχτηκε ο Διευθυντής και το προσωπικό του Ιδρύματος, παρόντος και του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Γεωργίου Καλτσογιάννη.

Στο Νοσοκομείο του Βόλου, ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως στη διακονία των ασθενών π. Βασίλειο Αδάμ και τον Διευθυντή του Νοσοκομείου, επισκέφτηκε όλους τους ασθενείς, ευχόμενος να έχουν ταχεία ανάρρωση.

Και στα δύο Ιδρύματα, τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα η παραδοσιακή Ορχήστρα και Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής «Ιωνία», με υπευθύνους την κ. Κορνηλία Φραγκογιάννη και τον κ. Νεκτάριο Δεμελή.

episkparam8

episkparam10

episkparam

Εμφανίσεις: 39870
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!