Ο Μητροπολίτης Κερκύρας στα Ιδρύματα

kerk idrΠοιμαντικές επισκέψεις εν όψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος στα Ιδρύματα της πόλεως Κερκύρας.

Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου τις Δικαστικές Φυλακές, το Δημοτικό Γηροκομείο, το Καθολικό Γηροκομείο, την Πολυκλινική και το Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, προσφέροντας μικρές ευλογίες, ενώ είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους ανθρώπους, βοηθώντας τους να νιώσουν την ελπίδα της παρουσίας του Θεού στη ζωή όλων.

Για την προετοιμασία των επισκέψεων εργάστηκαν εθελοντικά κληρικοί και λαϊκά μέλη των ενοριών, ενώ προσφέρθηκε βοήθεια σε απαραίτητα είδη στις Φυλακές.

Στην επίσκεψη στο Νοσοκομείο τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσε η παιδική χορωδία  ΓΑΛΙΛΑΙΑ της ενορίας Υπεραγίας Θεοτόκου Ελεούσης Κοινοπιαστών, η οποία τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα.  

Εμφανίσεις: 32848
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!