Ονομαστήρια Μητροπολίτη Κιλκισίου Εμμανουήλ (ΦΩΤΟ)

GIORTI6

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

Μέσα στο κλίμα του Αγίου Δωδεκαημέρου εόρτασε την ονομαστική του εορτή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ.

Παραμονή της εορτής του Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, εορτή της Γεννήσεως του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, το απόγευμα ετελέσθει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας με την συμμετοχή των ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως χοροστατούντος του εορτάζοντος Μητροπολίτου.

Ανήμερα της εορτής Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου ετελέσθει πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον κατάμεστο από πιστούς Μητροπολιτικό Ναό, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Εμμανουήλ με την συμμετοχή ιερέως της Ι. Μητροπόλεως.

Μετά την Θεία Λειτουργία ακολούθησε εορταστική εκδήλωση προς τιμήν του εορτάζοντος Μητροπολίτου από τις ενοριακές Χορωδίες τις Ιεράς Μητροπόλεώς στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου την οποία παρουσίασε ο Αρχιμανδρίτης π. Επιφάνιος Θεοδωρίδης.

Στην Εκδήλωση ευχές απηύθυναν εκ μέρους του Ιερού Κλήρου ο Αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος Πιλιτσόπουλος, ο Εκπρόσωπος  του Δημάρχου Κιλκίς Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Παπαδάκης και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κιλκίς κ. Βασίλειος Χατζηαποστόλου.

Οι τρεις Χορωδίες, από ιεροψάλτες της Ι. Μητροπόλεως υπό την διευθύνση του κ. Παπαγεωργίου, του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου του ως άνω Ιερού Ναού κ. Σάββα Ηλιάδη και του Ιερού Ναού Γεννήσεως της Θεοτόκου Ευκαρπίας υπό την διεύθυνση του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Ιωάννου Ξενιτίδη έψαλλαν κάλαντα και ύμνους και τραγούδησαν παραδοσιακά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του πλήθους των συμμετεχόντων πιστών.

Θερμές ευχαριστίες προς όλους εξέφρασε ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Εμμανουήλ, τονίζοντας τα αποθέματα αγάπης και δύναμης που έχουν οι χριστανοί στις δυσκολίες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά ενώ μοίρασε δώρα στα μικρά παιδιά.

GIORTI1

GIORTI3

GIORTI4

GIORTI5

GIORTI7

GIORTI8

GIORTI9

GIORTI10

GIORTI11

GIORTI12

GIORTI13

GIORTI14

GIORTI15

GIORTI16

GIORTI17

GIORTI18

GIORTI19

GIORTI20

GIORTI21

Εμφανίσεις: 101263
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!