Λαμπρός ο εορτασμός του Αγίου Βασιλείου στο Κιλκίς (ΦΩΤΟ)

Vasileios2

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

Με δοξολογία και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Κιλκίς εορτάστηκε ο ερχομός του νέου έτους και η μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Βασιλείου του Μεγάλου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ.

Στην δοξολογία παρευρέθησαν  οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του νομού Κιλκίς, ο Βουλευτής κ. Γεωργαντάς, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γκουντενούδης, ο Δήμαρχος κ. Μπαλάσκας, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Γιαννόπουλος κ.α., εκπρόσωποι της αστυνομίας και Συλλόγων καθώς πλήθος ευσεβών πιστών.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Εμμανουήλ ευχήθηκε μια καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους με ψυχική και σωματική υγεία και περισσότερη πίστη και υπακοή στο θέλημα του Θεού.

Λίγες ώρες νωρίτερα με την έλευση του νέου έτους ο Σεβασμιώτατος μαζί με ιερείς της πόλεως τέλεσε δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος όπου ευλόγησε την βασιλόπιτα και μοίρασε βασιλοπιτάκια στους πιστούς.

Vasileios1

Vasileios3

Vasileios4

Vasileios5

Vasileios6

dojologia 1

dojologia 2

Εμφανίσεις: 75139
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!