Χίου Μάρκος: ''Η Μητρόπολη Χίου θα στηρίξει το 2014 την ελληνική οικογένεια''

pita-300x225

Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, αλλά και προτροπή για περισσότερη δουλειά με όραμα απηύθυνε σήμερα ο μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος τόσο στη Δοξολογία για το νέο έτος όσο και στην κοπή πίτας της Περιφερειακής Ενότητας.

Ο κ. Μάρκος επισήμανε μετά το τέλος της Δοξολογίας ότι η Μητρόπολη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών θα προωθήσει για το 2014 ένα πλήρες πρόγραμμα στήριξης της Ορθόδοξης ελληνικής οικογένειας.

Στην ομιλία του παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη, του Δημάρχου, του στρατιωτικού Διοικητή, αφού ευχήθηκε υγεία και δύναμη Θεού για το νέο έτος, τόνισε ότι τόσα χρόνια που η κρίση ήταν ηθική, πολιτιστική, εθνική, κανένας δεν ενοχλούνταν.

Αντιθέτως όταν αυτή φυσιολογικά πήρε και την οικονομική της διάσταση ενοχληθήκαμε όλοι.

Επίσης στην κοπή της βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι έχουμε καθήκον να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη φάση για την ιστορία μας με περισσότερη εργασία και όραμα, φέρνοντας παράδειγμα τους ναυτικούς μας οι οποίοι εργάστηκαν σκληρά, αλλά η θάλασσα μας έδωσε και μας δίνει τόσα καλά, ενώ σήμερα αποτελεί ξανά σημαντική διέξοδο.

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Γανιάρης ευχόμενος με τη σειρά του Καλή Χρονιά σε όλους έκοψε τη βασιλόπιτα, το φλουρί της οποίας έτυχε στο Διοικητή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ιάκωβο Αρχοντάκη.

Εμφανίσεις: 56120
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!