Λαμπρός ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Κιλκίς (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

fota 2

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

Βοηθούντους του καλού καιρού πλήθος Κιλκισιωτών συμμετείχε σήμερα στον εορτασμό της μεγάλης Δεσποτικής Εορτής της Θείας Επιφανείας.

Επίκεντρο των λατρευτικών εκδηλώσεων ήταν ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς όπου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, πλαισιούμενος υπό του Ιερού Κλήρου, των Τοπικών Αρχών και πλήθος Λαού που κατέκλεισαν τον Ιερό Ναό.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού και ευχήθηκε καταλλήλως προς όλο το εκκλησίασμα.

Αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος κατέδυσε τον Τίμιο Σταυρό με την συμμετοχή των Ιερέων της πόλεως, των Αρχόντων και πλήθος πιστών στο ανοιχτό κολυμβητήριο «Αλέξανδρος» Κιλκίς με τους πιο τολμηρούν να βουτούν ενώ στις 12:30 το μεσημέρι παρόντος του Βουλευτή του ν. Κιλκίς κ. Γεωργαντά πραγματοποίησε όπως κάθε χρόνο την ρίψη του Τιμίου Σταυρού στην Λίμνη Δοϊράνη, στα σύνορα με τα Σκόπια.

fota 1

fota 3

fota 4

fota 5

fota 6

fota 7

fota 8

fota 9

fota 10

fota 11

fota 12

Εμφανίσεις: 82857
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!