Τράπεζα αγάπης στα Συσσίτια του Κιλκίς

TRAPEZI 5

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

Την 7η Ιανουαρίου 2014, Ημέρα εορτής του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, τα Συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου παρέθεσαν εόρτιο γεύμα αγάπης στους αδελφούς μας καθώς και σε όλους τους εθελοντές που στηρίζουν με την εργασία τους το θεάρεστο αυτό έργο στην Ενορία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κιλκίς, όπου και στεγάζονται.

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, ο οποίος παρέστη στο γεύμα και ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους με ψυχική και σωματική υγεία καθώς και πίστη και υπομονή για την αντιμετώπιση των κάθε είδους δυσκολιών, οι συμμετέχοντες συνέφαγαν και χόρεψαν παραδοσιακούς και δημοτικούς χορούς υπό του ήχους παραδοσιακού συγκροτήματος μέσα σε μια γιορτινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Στην αντιφώνηση του ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου και υπεύθυνος των Μητροπολιτικών Συσσιτίων Αρχιμανδρίτης π. Απόστολος Πορτοκαλίδης ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο για την αγάπη και την υποστήριξη του και όλους όσοι συμβάλλουν καθημερινά με τις δυνάμεις τους ώστε τα Συσσίτια να συνεχίσουν να προσφέρουν φαγητό σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ιδιαιτέρως δε ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΚ για την προσφορά του γεύματος αγάπης της γιορτής.

Στην τράπεζα αγάπης συμμετείχαν επίσης οι Αρχιμανδίτες π. Αρσένιος Ιωάννου και π. Επιφάνιος Θεοδωρίδης και οι πατέρες π. Γρηγόριος Κοσμεριδης, π. Γεώργιος Ταντσόπουλος και π. Ευάγγελος Μενεξές, ο αντιδήμαρχος Κιλκίς κ. Κωνσταντίνος Παπαδάκης καθώς και το προσωπικό της Ιεράς Μητροπόλεως.

TRAPEZI 1

TRAPEZI 2

TRAPEZI 4

Εμφανίσεις: 55443
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!