Ιερισσού Θεόκλητος: «Το 2014 ας είναι η αρχή της εξόδου απ’ την κρίση» (ΦΩΤΟ)

MADYTOS 9

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

Στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Ν. Μαδύτου ιερούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, με την συμμετοχή των εφημερίων της Ενορίας, Αρχιμανδρίτου Λεόντιου Καρίκα, του πρωτοπρεσβύτερου π. Ιωακείμ Περήφανου και του διακόνου Εφραίμ Τσόλη.

Στον κατάμεστο Ιερό Ναό, παρουσία του Δημάρχου Βόλβης κ. Διαμαντή Λιάμα, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε το νέο ευλογημένο έτος να είναι η αρχή της εξόδου απ’ το τούνελ που μας έβαλαν οι πολιτικοί αλλά και τα μυαλά μας, αναφερόμενος ότι όλοι μας ευθυνόμαστε σε μικρό ή μεγάλο βαθμό.

Στην Εκκλησία θα τελούνταν δύο μνημόσυνα νέων ανθρώπων, γεγονός που έκανε τον Σεβασμιώτατο να κάνει μια συνολική αναφορά για την σημασία και τον σκοπό των μνημοσύνων αναφέροντας πηγές από την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη.

«Μνημόσυνο σημαίνει προσευχή της Εκκλησίας μέσα στην Θεία Ευχαριστία υπέρ ανάπαυσης των ψυχών των κεκοιμημένων» τόνισε μεταξύ των άλλων ο Σεβασμιώτατος.

MADYTOS 1

MADYTOS 2

MADYTOS 3

MADYTOS 4

MADYTOS 5

MADYTOS 6

MADYTOS 7

MADYTOS 10

MADYTOS 12

MADYTOS 13

MADYTOS 14

MADYTOS 15

MADYTOS 16

MADYTOS 17

MADYTOS 18

Εμφανίσεις: 48740
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!