Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος στη Νέα Αγχίαλο

DSC01849

Σήμερα το απόγευμα, Κυριακή 19 Ιανουαρίου,στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας τελέστηκε Ιερά Παράκληση προς την Παναγία την Γερόντισσα.

Μετά το τέλος της Παρακλήσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, έλαβε το λόγο και μίλησε σχετικά με την τριαδικότητα του Θεού μας και τον τρόπο προσέγγισής Του.

Μίλησε για περίπου μισή ώρα και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στο οποίο καλούμαστε να συμμετάσχουμε όλοι μας όσο πιο συχνά γίνεται.

Ο εφημέριος του Ιερού Ναού, αιδεσιμολογιότατος και Αρχιερατικός Επίτροπος της περιοχής Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Μακαντάσης ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή του και του ευχήθηκε να έχει μια καλή και ευλογημένη χρονιά που να χαρακτηρίζεται από πνευματική πρόοδο.

Του ευχήθηκε δε, ο λόγος του να συνεχίσει να είναι ορθόδοξος, πνευματικός, πατερικός, διαχρονικός, ενωτικός, παραδοσιακός και σύγχρονος ταυτόχρονα.

Εμφανίσεις: 38466
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!