Πανήγυρις Αγίου Ευθυμίου στην Κατερίνη (ΦΩΤΟ)

ef2

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Μεγάλου Ευθυμίου στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Οσίου, στην πόλη της Κατερίνης, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Τοποτηρητού της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνατίου.

Ο Σεβασμιώτατος κ.Ιγνάτιος, επισκέφθηκε μετά το πέρας της ιεράς πανηγύρεως του Οσίου Ευθυμίου, τον Σεβασμιώτατο Γέροντα Μητροπολίτη κ.Αγαθόνικο, στο επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως και του ευχήθηκε καταλλήλως, λαμβάνοντας συγχρόνως και την ευλογία του Γέροντος Επισκόπου, τόσο ο Σεβασμιώτατος κ.Ιγνάτιος, όσο και η συνοδεία των πατέρων και των αδελφών που τον επισκέφθηκαν.

Ακολούθως επισκέφθηκε την εκκλησιαστική ιματιοθήκη της Ιεράς Μητροπόλεως, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο, Αρχιμανδρίτη π.Βαρνάβα και ευλόγησε το σπουδαίο αυτό έργο της τοπικής Εκκλησίας, που αποτελεί έμπνευση του Σεβασμιωτάτου κ.Αγαθονίκου, ενώ επαίνεσε τον ζήλο, την οργάνωση και την εργατικότητα των εθελοντριών γυναικών, που το διαχειρίζονται με μοναδικό σκοπό κανείς να μην μείνει χωρίς ένα καινούριο απαραίτητο ένδυμα στην πόλη της Κατερίνης.

ef3

ef5

ef6

ef7

ef9

Εμφανίσεις: 47884
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!