Ο Μητροπολίτης Λαρίσης ευλόγησε την βασιλόπιτα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

es2

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, ευλόγησε  την αγιοβασιλόπιττα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παραρτήματος Κατερίνης, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, το απόγευμα, παρουσία των εντιμοτάτων αρχόντων και όλων των αδελφών του Ερυθρού Σταυρού καθώς και των εθελοντριών του παραρτήματος Κατερίνης και απευθύνθηκε με ιδιαίτερα θερμούς λόγους για την υψηλή αποστολή τους και το πραγματικά Θεάρεστο έργο τους, μέσα στο σύγχρονο γίγνεσθαι.

Στην συνέχεια ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Αρχιμανδρίτης π.Βαρνάβας Λεοντιάδης και Αντιπρόεδρος του ΕΕΣ προσφωνώντας τον Σεβασμιώτατο Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Ιγνάτιο, τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την αγάπη με την οποία περιέβαλλε από την πρώτη στιγμή τις αδελφές και το έργο τους καθώς και για την παρουσία του σε αυτή την ξεχωριστή και τόσο εορταστική εκδήλωση του Ερυθρού Σταυρού.

Ακολούθως τον Σεβασμιώτατο ευχαρίστησαν δια θερμών λόγων η Πρόεδρος του τμήματος Νοσηλευτικής κ. Χρυσάνθη Χρυσικού, η οποία έκανε και λεπτομερή αναφορά στα πεπραγμένα του παραρτήματος και ο Αρχηγός των Σαμαρειτών κ. Δημήτριος Κατιρτζής, ο οποίος μίλησε μέσα από την καρδιά του για το υψηλό αυτό έργο ευθύνης μέσα στον σύγχρονο κόσμο.

Και η εκδήλωση έκλεισε με χαιρετισμό αγάπης και με απονομή συγχαρητηρίων προς τους υπευθύνους  του παραρτήματος, από την Αντιπεριφερειάρχην κ.Σοφίαν Μαυρίδου, την Βουλευτή κ.Άννα Μάνη και τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββαν Χιονίδην, ο οποίος ευγενώς αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο, την κοινωνική προσφορά και τον γνήσιο εθελοντισμό των ανθρώπων του Ερυθρού Σταυρού στην πόλη της Κατερίνης.

es1

es4

es5

Εμφανίσεις: 41666
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!