Στους ηλικιωμένους ο Λαρίσης Ιγνάτιος

lar2

Στο Κέντρο Φροντίδος Ηλικιωμένων Παναγία η Αρμενιώτισσα μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνάτιος συνοδευόμενος από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΛΟΓΙΑΣ της Ιεράς Μητροπόλεως προκειμένου να ευλογήσει την βασιλόπιτα των τροφίμων του Ιδρύματος.

Ο Αντιπρόεδρος του ιδρύματος π. Κωνσταντίνος Μπαταγκιώνης επεφύλαξε θερμή υποδοχή μαζί με τα μέλη του συμβουλίου και τις εθελόντριες κυρίες στον Σεβασμιώτατο, ο οποίος μετά την τελετή ευχαρίστησε δια θερμών λόγων όλους όσους συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του Ιδρύματος, εξαιρέτως την Μεγάλη Ευεργέτιδα κ. Ιωάννα Παντελίδου-Βλάχου και τον άοκνο πρωτεργάτη π. Κωνσταντίνο που νυχθημερόν φροντίζει και καταναλίσκει όλες του τις δυνάμεις μαζί με τους φιλάνθρωπους κατοίκους του Αρμενίου.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος προσέφερε δώρα στους τροφίμους και ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά γεμάτη με υγεία και πνευματική πρόοδο.

Εμφανίσεις: 39496
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!