Εορτή Οσίου Εφραίμ του Σύρου στην Ι.Μ. Κονταριώτισσας (ΦΩΤΟ)

pop6

Με μεγάλη την συμμετοχή των ευλαβών προσκυνητών εορτάστηκε την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014 η μνήμη του Αγίου των δακρύων και της καρδιακής προσευχής, Οσίου Εφραίμ, του Σύρου, του Θαυματουργού, στο περιώνυμο Μοναστήρι της Κονταριώτισσας, στην Κατερίνη, ιερουργήσαντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνατίου και πολλών πατέρων, ενώ τον μελίρρυτο χορό των ιεροψαλτών ελάμπρυναν ο Λαρισαίος Πρωτοψάλτης κ. Ιωάννης Χασανίδης και οι μαθητές του.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος τέλεσε μνημόσυνο για την ανάπαυση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου κυρού Χριστοδούλου και στην τράπεζα της Ιεράς Μονής, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Γέροντα Μητροπολίτη κ. Αγαθόνικο, για την μεγάλη προσφορά του στην τοπική Εκκλησία και ιδιαίτερα στην Ιερά αυτή Μονή, καθώς και την Οσιολογιωτάτη Γερόντισσα Αικατερίνη, Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής για την αγάπη της και τις προσευχές της, ευλόγησε την αγιοβασιλόπιττα της Ιεράς Μονής, παρουσία της κ. Σοφίας Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχου Πιερίας και του κ. Σάββα Χιονίδη Δημάρχου Κατερίνης, καθώς και πολλών πνευματικών τέκνων και προσκυνητών της Ιεράς Μονής.

pop1

pop2

pop3

pop4

pop5

pop8

pop9

pop10

pop11

pop13

er

er1

Εμφανίσεις: 103601
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!