Η εορτή της Υπαπαντής στο χωριό Πλατάνα Κυνουρίας

abc

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ   την παραμονή της Εορτής της Υπαπαντής χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό της Ενορίας του χωρίου Πλατάνας Κυνουρίας, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Άστρος  της Κυνουρίας.  

Ιερείς και ευλαβείς χριστιανοί προσέτρεξαν και τίμησαν με την παρουσία τους την Πανήγυρι της Ενορίας, λαμβάνοντας έτσι την χάρη και  την ευλογία του Θεανθρώπου και Σωτήρος πάντων Ιησού Χριστού και της Υπερευλογημένης Μητρός του, της Παναγίας μας.  

Ο εφημέριός της Ενορίας Πλατάνας  π. Κων/νος Λαμπίρης έχει επιδείξει αξιομνημόνευτο ζήλο και έχει φροντίσει με τους λοιπούς φορείς του τόπου για την ανακαίνιση του Ενοριακού Ναού.

Προσκυνητές από την Κυνουρία και την Αργολίδα παρευρέθησαν στην Πανήγυρι της Ενορίας Πλατάνας.

Ανήμερα της Εορτής, Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ προεξήρχε της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στην Ενορία Αγ. Νικόλαου  Άστρους  Κυνουρίας,  όπου και  τέλεσε το τεσσαρακονθήμερον  μνημόσυνο του μακαριστού Ιερέως Αθανασίου Αναγνωστόπουλου.

ab

abce

Εμφανίσεις: 48413
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!