Βραβεία σε παιδιά πολυτέκνων απο τον Φθιώτιδος Νικόλαο (ΦΩΤΟ)

img 1168 1

Στη μεγάλη αίθουσα τελετών του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος την Αγιοβασιλόπιττα του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Φθιώτιδος το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου το απόγευμα σε μια ωραία τελετή και εβράβευσε με χρηματικό ποσό καθώς και με ένα βιβλίο 13 παιδιά πολυτέκνων οικογενειών που εισήχθησαν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Επιδίδοντας τα βραβεία στους φοιτητές ετόνισε, ότι με την χειρονομία αυτή της Ιεράς Μητροπόλεως τονίζεται η μεγάλη αξία της πολυτέκνου οικογενείας και η ανάγκη στηρίξεως των μελών της από όλους τους φορείς, γιατί απ’ αυτήν εξαρτάται το μέλλον της πατρίδος μας.

Υπογράμμισε, ότι τα παιδιά των πολυτέκνων οικογενειών είναι ισορροπημένοι άνθρωποι, διότι έχουν μάθει πρώτα μέσα στην ίδια τους την οικογένεια να ζουν την κοινωνική ζωή, να αγωνίζονται για την κατάκτηση υψηλών στόχων, να τιμούν τους βιοπαλαιστές γονείς τους και να απολαμβάνουν την χαρά της αδελφοσύνης, της συνεργασίας και της αλληλοεκτιμήσεως.

Τον Σεβασμιώτατο ευχαρίστησε με θερμά λόγια η Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Φθιώτιδος κα. Αθανασία Γεωργοπούλου η οποία ετόνισε, ότι η Εκκλησία έρχεται πάντοτε αρρωγός στον αγώνα της πολυτέκνου οικογενείας και απόδειξη είναι η βράβευση κάθε χρόνο από την Ιερά Μητρόπολη των επιτυχόντων παιδιών των πολυτέκνων.

Εις ένδειξη σεβασμού και τιμής στο πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου του προσέφερε μία καλαίσθητη δίπτυχη εικόνα.

Την σεμνή εκδήλωση επλαισίωσε με εορταστικά άσματα η μικτή χορωδία της ενορίας των Αγίων Αποστόλων Παγκρατίου Λαμίας υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου και Καθηγητού κ. Ευθυμίου Τσούμα. Στο τέλος σε όλους προσεφέρθησαν γλυκίσματα και αναψυκτικά.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι Βουλευτές κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης, κα. Ελένη Μακρή και η κ. Βασίλειος Κυριακάκης, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς, οι Αντιδήμαρχοι κ. Σπυρίδων Ηλιόπουλος, κ. Δημήτριος Συλεούνης και ο κ. Δημοσθένης Καλαμπαλίκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Στυλίδος κ. Πανουργιάς Πανουργιάς καθώς και πλήθος μελών του Συλλόγου Πολυτέκνων.

img 1213 1

img 1283 0

img 3089

img 3103 0

img 3120

 

Εμφανίσεις: 63880
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!