Ίδρυση Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου από την Ι.Μ. Εδέσσης

conv006-20140123

Στην ίδρυση Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου στην πόλη των Γιαννιτσών προχώρησε η Ι.Μ. Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας σε συνεργασία με τους Συλλόγους Ιατρών, Οδοντιάτρων και Φαρμακοποιών καθώς και το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η κρίση που έχει πλήξει την πατρίδα μας εκτός από την φτώχεια, την ανέχεια, τον υποσιτισμό και την πείνα, που έχει προκαλέσει σε πολλούς συνανθρώπους μας, είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν επιπλέον και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Η Ιερά Μητρόπολις αντιμετωπίζοντας σε καθημερινή βάση τις καταστάσεις αυτές προχώρησε στην ίδρυση Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου στην πόλη των Γιαννιτσών σε συνεργασία με τους Συλλόγους Ιατρών, Οδοντιάτρων και Φαρμακοποιών καθώς και το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι να παρέχεται πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ανασφάλιστους απόρους και παιδιά που δεν καλύπτονται από το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

conv009-20140123

Εμφανίσεις: 35810
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!