Συλλογή τροφίμων για τους σεισμόπληκτους κατοίκους της Κεφαλονιάς

syl

Ξεκίνησε σήμερα 24/2/2014 η συλλογή τροφίμων από την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας για τους σεισμοπλήκτους κατοίκους της Κεφαλονιάς που προσφάτως επλήγησαν από τον εγκέλαδο που τους ανάγκασε να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Στα πλαίσια της αλληλεγγύης προς τους πληγέντας η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας μαζί με το γραφείο εθελοντισμού του Δήμου Εορδαίας και με την συνδρομή άλλων κοινωνικών φορέων (εκκλησίες - σχολεία- συλλόγους) προέβησαν στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σε αυτή την πανστρατιά βοήθειας στους πολίτες της Κεφαλονιάς.

Όλες οι ενορίες ανταποκρίθηκαν κατά το μέγιστο δυνατόν. Οι ενορίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των εφημερίων τους και τα αποτελέσματα ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ενορίτες του Αγίου Στεφάνου για την προσφορά τους εξέφρασε ο π. Αθανάσιος Καμπούρης και δήλωσε πως όλοι μαζί μπορούμε να επιτελέσουμε το θαύμα, στα πλαίσια του ενοριακού πνεύματος επιτελούνται μεγάλα και θαυμαστά έργα αγάπης.

Ο λαός της Πτολεμαΐδας είναι ευλογημένος λαός που θρησκεύει αλλά και που είναι απόγονοι προσφύγων και ξέρουν καλά τι πάει να πει ανάγκη.

Η εκκλησία είναι μάνα και αγκαλιάζει τα παιδιά της και σε κάθε ανάγκη τους θα είναι πάντα δίπλα τους.

Η συλλογή θα διενεργηθεί μέχρι αργά το βράδυ από τα εθελοντικά στελέχη των ομάδων διασωστών και του γραφείου εθελοντισμού.

Αξίζουν θερμών συγχαρητηρίων, πάντα να προσφέρουν και καλή δύναμη στο έργο τους.

Φωτορεπορτάζ: Ζαμπούνης Κωνσταντίνος

syl1

syl2

Εμφανίσεις: 36131
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!