Η εορτή των Αγίων Θεοδώρων στην Λάρισα (ΦΩΤΟ)

ag.8eodoroi1

Μεγαλοπρεπώς εορτάσθηκε στην Λάρισα η εορτή των Αγίων Θεοδώρων, στον νεόκτιστο και πρόσφατα εγκαινιασμένο Ιερό Ναό τους στην Νέα Πολιτεία.

Την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 το απόγευμα τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον κατάμεστο από κόσμο Ιερό Ναό και η ακολουθία των Χαιρετισμών της Παναγίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνατίου, ο οποίος εκήρυξε και τον θείον λόγον, παρουσία και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Μάξιμου Χαρακόπουλου.

Την επομένη τελέσθηκε Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.Ιγνατίου, ο οποίος συνεχάρη τους συνεργάτες του νεοανεγειρόμενου Ιερού Ναού για το μεγάλο έργο που έχουν αναλάβει με την χάρη του Θεού και την βοήθεια των Αγίων, ενώ τον θείον λόγον εκήρυξε  ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, αρχιμανδρίτης π.Αχίλλιος, περί της αυθεντικότητος της πίστεως και της μαρτυρίας των Αγίων Μαρτύρων.

ag.8eodoroi4

ag.8eodoroi5

ag.8eodoroi8

ag.8eodoroi10

ag.8eodoroi11

ag.8eodoroi13

Εμφανίσεις: 58528
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!