Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας στη Λαμία

ki1

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου της Κρήτης κ. Δαμασκηνός συνοδευόμενος από συνεργάτες του επισκέφθηκε τη Δευτέρα 17 Μαρτίου το απόγευμα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο στο Μητροπολιτικό Μέγαρο και είχαν μία θερμή και πνευματική επικοινωνία.

Οι δύο Αρχιερείς που συνδέονται πολλά χρόνια με πνευματικούς δεσμούς αντήλλαξαν απόψεις επάνω σε θεολογικά και εκκλησιαστικά θέματα, ιδιαίτερα δε για την πορεία της Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως, αφού και οι δύο έχουν στις επαρχίες τους Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός προσεκάλεσε τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος στα Χανιά σε μία προσεχή εκκλησιαστική πανήγυρη ο χρόνος της οποίας θα προσδιορισθεί μελλοντικά.

Αργά το απόγευμα αναχώρησε για Αθήνα και εν συνεχεία για Χανιά. Φεύγοντας είπε μια ωραία Κρητική μαντινάδα στη γερόντισσα Μητέρα του Σεβασμιωτάτου η οποία χάρηκε πολύ και του ευχήθηκε να πάρει τα χρόνια της.

ki2

ki3

ki4

Εμφανίσεις: 37250
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!