Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας στον Μητροπολίτη Καστορίας

ste

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Σωτήριος Ρίζος επισκέφτηκε σήμερα, Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ.

Ο κ. Ρίζος σε μια προσωπική του επίσκεψη στην πόλη μας, εξέφρασε την επιθυμία να συναντήσει τον Επίσκοπο της ακριτικής Καστοριάς και να λάβει την ευλογία της τοπικής Εκκλησίας, συνοδευόμενος από τον συμπολίτη μας κ. Γρηγόριο Κοτσαμποϊκίδη.

Ο Σεβασμιώτατος και ο Πρόεδρος του Ανωτάτου Διοικητικού Δικαστηρίου της χώρας, συζήτησαν διάφορα πνευματικά και κοινωνικά θέματα, ενώ ο Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες ακρίτες της περιοχής μας αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλει η Εκκλησία της Καστοριάς την περίοδο αυτή της κρίσεως.

Επίσης, τον ευχαρίστησε για την επίσκεψή του και του δώρισε μια εικόνα του θαυματουργού και πολιούχου Αγίου Μηνά, προς ενίσχυση και δύναμη για το δύσκολο έργο που επιτελεί.

Ο κ. Ρίζος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και του εξέφρασε την αγάπη και τη συμπάθειά του αφού όπως είπε γνώρισε έναν Ποιμένα της Εκκλησίας μας που διακονεί με ζήλο τον πάσχοντα άνθρωπο.

ste1

ste2

ste3

Εμφανίσεις: 33826
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!