Λαμπρός ο Εορτασμός της Εθνικής Επετείου στην Καλαμάτα

GTS 3264

Με λαμπρότητα εορτάστηκε στην Καλαμάτα η Επέτειος της 25ης Μαρτίου.

Στην επίσημη δοξολογία, η οποία τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού, χορόστατησε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να δίνει το παρόν.

Μετά το πέρας της δοξολογίας, πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων της πλατείας 23ης Μαρτίου και ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση ενώπιον των επισήμων στην κεντρική πλατεία. Την παρέλαση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, που κατέκλυσε τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος τόνισε τη σημασία της ημέρας τόσο σε θρησκευτικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε την ανάγκη ύπαρξης εθνικής αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε στον εορτάσμο ο Γενικός Γραμματέας του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος του Υπουργείου Οικονομικών κ. Στ. Στασινόπουλος.

Το παρόν έδωσαν οι Βουλευτές του νομού Ι. Λαμπρόπουλος και Α. Πετράκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Π. Αλευράς, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων του Νομού.

GTS 3251

 

GTS 3284

GTS 3290

GTS 3316

GTS 3328

GTS 3370

GTS 3400

Εμφανίσεις: 38392
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!