Επισκέψεις του Μητροπολίτη σε φορείς της Κατερίνης

ki1

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεώργιος συνέχισε τις ποιμαντικές επισκέψεις του σε φορείς της πόλης.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 4 Απριλίου επισκέφθηκε το Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης, όπου είχε επαφές με τις εισαγγελικές και δικαστικές Αρχές, καθώς και με το Προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου Πιερίας.

Κατά την επίσκεψη ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Χαράλαμπος Μπρουσκέλης ζήτησε την ευλογία του Σεβασμιωτάτου προκειμένου να ανεγερθεί παρεκκλήσιο στο προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου.

Ο Σεβασμιώτατος έδωσε την ευλογία του και συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου για την πρωτοβουλία αυτή.

Στη συνέχεια ο νέος Μητροπολίτης επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αθανάσιο Μαντζούκα και τους επιτελείς του.

Μάλιστα, από το Κέντρο Διαβιβάσεων του Αστυνομικού Μεγάρου απηύθυνε μήνυμα, μέσω του ασυρμάτου, προς τα περιπολικά και τις εξωτερικές μονάδες περιπολίας, δίνοντας τις ευχές του ενόψει των Αγίων Εορτών του Πάσχα.

Η επόμενη επικοινωνία έγινε με τους καθηγητές και τους μαθητές του 4ου Λυκείου Κατερίνης, στα πλαίσια του εκκλησιασμού τους στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Κατάστημα Δωρεάν Διανομής Ενδυμάτων «Ο Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», που λειτουργεί υπό την εποπτεία του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως σε ιδιόκτητο κατάστημα στο κέντρο της Κατερίνης.

Επί τόπου ενημερώθηκε για τη λειτουργία του από τον Πρωτοπρ. Νικόλαο Φωτίου και τις εθελόντριες λειτουργίας της κοινωνικής αυτής δράσεως της τοπικής Εκκλησίας.

ki2

ki3

ki4

Εμφανίσεις: 57020
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!