Ο Ακάθιστος Ύμνος στην Ι.Μ. Λαρίσης

aka7

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου τελέσθηκε μεγαλοπρεπώς η ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 το απόγευμα, παρουσία πλήθους πιστών, που ευλαβούνται το ιερό πρόσωπο της Παναγίας μας.

Στην πανέμορφη ιερά ακολουθία, την οποία κατεκόσμησαν με τις μελωδικές φωνές τους οι θαυμάσιοι Ιεροψάλτες του Ναού,  Άρχοντας  Πρωτοψάλτης κ.Κυριαζής Δασκαλούδης και Λαμπαδάριος  Κωνσταντίνος Σαϊτης, συνοδευόμενοι από τους πολύ καλά κατηρτισμένους μαθητές και βοηθούς τους, χοροστάτησε και ομίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, ο οποίος κάλεσε τους ευσεβείς και φιλέορτους Χριστιανούς να ζήσουν εν Χριστώ Ιησού, να αξιωθούν ψυχαίς καθαραίς να προσεγγίσουν το πάθος του Κυρίου και ευχήθηκε η χάρις της Παναγίας μας να τους συνοδεύει πάντοτε, σε όλα τα στάδια του πνευματικού τους αγώνα, να τους χαριτώνει δε και εν τω νυν αιώνι και εν τω μέλλοντι!

aka4

aka6

aka8

Εμφανίσεις: 50970
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!