Εγκαίνια Πνευματικού Κέντρου στον Αμπελώνα

eg.k5

Πανηγυρικά τελέσθηκαν στην πόλη του Αμπελώνα το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 το πρωί, τα εγκαίνια του νέου περικαλλούς και ιδιαίτερα καλαίσθητου πνευματικού κέντρου της ενορίας των Αγίων ενδόξων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, του Περιφερειάρχου Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού, του Αντιπεριφερειάρχου κ. Χρήστου Καλομπάτσου, του Δημάρχου Τυρνάβου κ. Νικολάου Μαλάκου,  των λοιπών αρχόντων του τόπου, καθώς και πολλών Ιερέων και πιστών της ενορίας Χριστιανών.

Μετά την ακολουθία του Αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος και ο Δήμαρχος κ. Μαλάκος εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους τόσο στον Αρχιμανδρίτη, π. Αντώνιο Καρυώτη, που επαξίως ανέλαβε και έφερε εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο, μαζί με τον π.Δημήτριο Κολοβό και τους πιστούς συνεργάτες τους, όσο και την ευλαβέστατη δωρήτρια κ.Ιουλία Μπρότση, που πολλά προσέφερε ώστε το πνευματικό κέντρο, μέσα στο οποίο θα θεραπεύονται οι ανάγκες των πιστών και θα κατηχούνται και θα ψυχαγωγούνται οι νέοι της ενορίας, να γίνει πραγματικότητα.

Μετά την πανηγυρική είσοδο στην φιλόξενη και πανέμορφη κεντρική αίθουσα του νέου πνευματικού κέντρου, ακολούθησε νηστίσιμο κέρασμα, που με μεγάλη χαρά και ειλικρινή αγάπη ετοίμασαν οι δραστήριες κυρίες της ενορίας του Αγίου Κωνσταντίνου Αμπελώνος.

eg.k2

eg.k3

eg.k16

eg.k17

Εμφανίσεις: 45017
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!