Συμπαράσταση της Ι.Μ. Κερκύρας για την αποκατάσταση ζημιών στην Κεφαλονιά

nektar

15.000 Ευρώ προσέφερε η Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων προς την δοκιμαζόμενη Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την αποκατάσταση των ζημιών σε ναούς και μοναστήρια που επλήγησαν από τον πρόσφατο σεισμό.

Με επιστολή του προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Σπυρίδωνα, ο Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος επισημαίνει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Το ποσό των 15.000 € είναι ένα ελάχιστο δείγμα φιλαδελφίας, αγάπης και συμπαράστασης. Σε μία ιδιαιτέρως δύσκολη για όλους μας συγκυρία η τοπική μας Εκκλησία και ο φιλόχριστος λαός της εκ των υστερημάτων τους ανταποκρίθηκαν στην συγκινητική σας έκκληση για βοήθεια».

Με αυτή την πρωτοβουλία η Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας θέλησε να δείξει την συμπαράστασή της προς την γειτονική Μητρόπολη των Επτανήσων και να ενισχύσει τον αγώνα της για αποκατάσταση των τόπων λατρείας της.

Εμφανίσεις: 44363
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!