Η φροντίδα της Ι.Μ. Νικαίας προς τον συνάνθρωπο (ΦΩΤΟ)

nikaia-5

Η Ιερά Μητρόπολις Νικαίας βρίσκεται καθ’ όλο το έτος και ιδιαίτερα αυτές τις Άγιες ημέρες, κοντά στους αδυνάτους οικονομικά αδελφούς μας.

Κοντά στους ανέργους πολυτέκνους, στην τρίτη ηλικία και τους νέους.

Σεβόμενη πάντοτε την προσωπικότητα του καθενός με διακριτικότητα, στοργή και αγάπη, προσφέρει οικονομικά βοηθήματα και υλικά αγαθά για τις βασικές ανάγκες τους.

Πάντα με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλεξίου που έχει να πει δύο καλά λόγια στον καθένα.

Ταυτόχρονα με τις εβδομαδιαίες διανομές στο Επισκοπείο, πραγματοποιήθηκαν και δύο μεγάλες διανομές τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως, που προσφέρθηκαν σε 2500 οικογένειες κρέας, τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής, ενώ κάθε πολύτεκνη οικογένεια έλαβε 2 μεγάλα κιβώτια με όλα τα απαραίτητα είδη διατροφής για τις ανάγκες του οικογενειακού τραπεζιού.

Η χαρά κορυφώθηκε όταν τα μικρά παιδιά μας έλαβαν δώρα, γλυκίσματα και τις αναστάσιμες λαμπάδες τους από τα χέρια του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος συγκινημένος κάλεσε όλους να μιμηθούν την αθωότητα των παιδιών, την καλοσύνη και την απλότητα.

Δεν παρέλειψε να τους συστήσει να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων κατά την Λαμπρή αυτή γιορτή της Ορθοδοξίας μας.

nikaia-1

nikaia-2

nikaia-3

nikaia-4

nikaia-6

nikaia-7

nikaia-8

nikaia-9

nikaia-10

nikaia-11

nikaia-12

Εμφανίσεις: 40576
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!