Εσπερινός της Αγάπης στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

esp.ag2

Την Κυριακή του Πάσχα το απόγευμα έγινε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό, η ακολουθία της Αγάπης, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου, όπου αναγνώσθηκε το Ευαγγέλιο σε επτά γλώσσες ενώ ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, π. Αχίλλιος ανέγνωσε το πασχαλινό μήνυμα του Μητροπολίτου.

Σε όλους τους Χριστιανούς ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε Χριστός Ανέστη, Χρόνια πολλά κι ευλογημένα, ενώ διένειμε και το καθιερωμένο πασχάλιο αυγό.

Προ της απολύσεως χειροθέτησε Οικονόμους τους Αιδεσιμολογιωτάτους Πρεσβυτέρους π. Βασίλειον Γαλούσην, εφημέριον των ορεινών Αμπελακίων και π. Νικόλαον Ζαμαθράκην, εφημέριον Αγίας Τριάδος και τους επαίνεσε ιδιαίτερα για την προσφορά τους στην Εκκλησία, ενώ ακόμη χειροθέτησε Αναγνώστες δύο πολύ καλά παιδιά και Ιερόπαιδες του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Αχιλλίου, τον Βασίλειο Στεργιούλη και τον Κωνσταντίνο Λάππα και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την διακονία τους στο ιερό βήμα και στην Εκκλησία γενικότερα.

esp.ag3

esp.ag1

esp.ag5

esp.ag6

esp.ag7

esp.ag9

es.agapis1

esp.ag10

esp.ag11

esp.ag12

esp.ag13

esp.ag14

esp.ag15

esp.ag20

esp.ag21

esp.ag24

Εμφανίσεις: 88903
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!