Συναντήσεις Μητροπολίτη Κίτρους με εκπροσώπους Φορέων της Κατερίνης

kit1

Τη Δευτέρα 28 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος συναντήθηκε με εκπροσώπους Φορέων της Κατερίνης.

Μεταξύ των άλλων, συναντήθηκε:

Με τον Καθηγητή Δημήτριο Τριανταφύλλου, Πρόεδρο του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος συνεχάρη τον νέο Μητροπολίτη για την πρόσφατη ενθρόνισή του.

Στη συνέχεια, συζητήθηκαν θέματα κοινού ακαδημαϊκού και εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος για τη συνεργασία του Τεχνολογικού Ιδρύματος με την τοπική Εκκλησία.

Συμφωνήθηκε το ΤΕΙ να παράσχει τεχνογνωσία στον τομέα διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, με σκοπό την υποβοήθηση λειτουργίας και διαχείρισης των δομών κοινωνικής ευποιΐας και φιλανθρωπίας της Ιεράς Μητροπόλεως (Γηροκομείο, Συσσίτιο, Κοινωνικό Παντοπωλείο κ. ά.).

Προς τον σκοπό αυτό, αποφασίστηκε συνάντηση γνωριμίας καθηγητών και φοιτητών του ΤΕΙ με τις παραπάνω δομές.

Ο Πρόεδρος, τέλος, προσκάλεσε τον Μητροπολίτη να μιλήσει σε συνάντηση καθηγητών και φοιτητών του Τμήματος.

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ιεροψαλτών Πιερίας «Όσιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω».

Ο Πρόεδρος Κων/νος Σταθακόπουλος ενημέρωσε για τη λειτουργία και τις δράσεις του Συλλόγου και δήλωσε την προθυμία των ιεροψαλτών να συνδράμουν το έργο του Σεβασμιωτάτου.

Ο τελευταίος ευχαρίστησε το Δ.Σ. και όλα τα μέλη του Συλλόγου είτε για τη συμμετοχή τους στην τελετή ενθρόνισης είτε για τις ευχές που απέστειλαν για την πρόσφατη ανάδειξή του σε Μητροπολίτη.

kit2

kit3

Εμφανίσεις: 31593
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!