Συνάντηση Μητροπολίτη Κορίνθου με μαθητές γυμνασίου

IMG 7227

Γίνεται γνωστό ότι σήμερα, Παρασκευή 9-5-2014 και ώρα 10:30, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, ικανοποιώντας αίτημα που του απευθύνθηκε, δέχθηκε στην «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ» της Ι. Μητροπόλεώς μας τους μαθητές του Γυμνασίου του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ» συνοδευόμενους από 3 Καθηγητές τους.

Μέσα σε πολύ εγκάρδιο κλίμα ο Σεβασμιώτατος γνώρισε τα παιδιά, τα νουθέτησε και τους μίλησε σχετικά με την δομή της Τοπική μας Εκκλησίας, την Εκκλησιαστική βιωτή και την Χριστιανική ηθική.

Συνοπτικά ακόμη αναφέρθηκε στην διδασκαλία του Απ. Παύλου περί Εκκλησίας ως Σώματος Χριστού και κάλεσε τα παιδιά με αυτόν τον τρόπο να λειτουργούν ως μέλη της Κοινωνίας, της Εκκλησίας και του Σχολείου για να είναι κατ’ επέκταση τα δοξασμένα και καρποφόρα μέλη αυτού του Αγίου Σώματος και της Πατρίδος μας.

Αποχαιρετώντας τους, δώρισε στον καθένα από τους μαθητές από μία Καινή Διαθήκη και διάφορες άλλες ευλογίες της Ι. Μητροπόλεώς μας, ευχαριστώντας τους.

IMG 7214

IMG 7222

Εμφανίσεις: 48375
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!